vegetables

Зеленчуците са най-здравословни храни, те насърчават здравето

Правото на зеленчуци

Сортове моркови

Carrot сортове се разделят на узряване в четири основни групи: в началото, средата и края на средата. Първата група от отлежава в период от 60 до 80 дни, вторият 80-115 дни, в средносрочен края на зреене сортове за 90-114 дни, а последната група от сортове плодове ще ви даде повече от 130 дни след засаждане.  Сортове моркови началото на падеж сортове, "Нант 4" и "Нант 14" най-популярен в нашата страна.

Root култури, тези сортове са с цилиндрична форма, оранжев цвят, гладка с сочна плът. Тегло на плода е около 150гр. Плодовете на този сорт от моркови можете да започнете да ядете половина месеца след засаждането, въпреки че плодовете достига пълна зрялост след 90 дни от началото на покълването. Плодовете на морков сортове "на Нант 4" и "Нант 14" перфектно съхранен.

Един от малкото сортове за засаждане през пролетта rekomenduemyhP "Tushon". Моркови този клас могат да се консумират в рамките на 2 месеца след първата издънки. Степен "Tushon" takzheP е сочно и крехко месо. Плодовете са дълги, 20 см, да има маса от около 150 грама, наситен оранжев цвят.   Сортове моркови среден падеж сорта "Несравним" съзнателно носи името си.

Първите плодове от този сорт, богати на каротин, и второ, този вид напълно отглеждат, без да губи своите вкусови и полезни свойства. Морковите от този клас на червено-оранжев цвят и е с конусовидна форма.  "Guerande" - средната класа още един морков. Пълна зрялост на плодовете на този вид печелят 3-4 месеца след появата на микроби.

Морковите от този клас много добре поддържан до следващата пролет, но е малко трудно плът и толкова сурово, не е много вкусно. Сортове салата от морковидължина на кореновата клас "Guerande" около 10 см цвят от бледо оранжев до оранжево-червено.  Друг вид на средния матуритет, които има много предимства, "Витамин 6". Плодове целулоза от този сорт на червено-оранжев цвят, сочни и сладникав, богата на каротин.

Това е този сорт се препоръчва за употреба в суров вид, като салати. Корените достигат дължина до 11 см и имат цилиндрична форма. Степен "витамин 6" напълно съхранени.  "Losinoostrovskaya 13" - разнообразие на засилено студоустойчивост, се препоръчва за засаждане през есента. Плодовете на този сорт от моркови са големи, до 20 см на дължина и тегло до 150 гр., A цилиндрична форма.

Месото е сочно и вкусно, може да се консумират сурови, червено-оранжев цвят.  Сортове моркови със среден и късен падеж често срещано явление от края на сортове от моркови, "Кралицата на есента." Морковите от този клас дори, гладка, конична форма и доста голям. Месото на този сорт от моркови вкусно и много сочно, наситено червено-оранжев цвят.

Плодовете на сорт "Есенна кралица" е добре и се съхраняват за дълго време.  "Flakoro" твърде късно сорт, високо получаване, има много дълъг плодове. Harvest моркови от този сорт дава обилна, добре поддържани и корените имат уникалната способност да абсорбира почти не нитрат.

разнообразие от моркови, корен зеленчуци, салата, моркови