vegetables

Зеленчуците са най-здравословни храни, те насърчават здравето

Правото на зеленчуци

Репички с мед кашлица

Изрежете средата на ряпа, изсипете захарта и се изсипва мед, полученият сок пие на ден по една супена лъжица на ден.  След като в къщата някой започна кашлица веднага купи черен кашлица репички. Черно репичка сок, смесен със захар в съотношение 2:1, перфектно помага. Как за лечение на кашлица от черна ряпа?

Възрастни трябва да даде 2 супени лъжици преди всяко хранене и вечер преди лягане, и деца - 2 супени лъжици в един и същи начин.  Медът е много добра с лък на кашлица, смесете равни части, изработени в настърган лук, ябълки, мед. Вземете една супена лъжица три пъти на ден.  Искам да препоръча една много проста и доста безболезнено рецепта - зеле с мед за кашлица и остър бронхит.

Вземете два големи листа от бяло зеле, ги накиснете във вряща вода и стръмни, четка с мед и нанесете върху гърдите и гърба. Равенство топъл мек шал вълна или шал и отидете в леглото. На сутринта ще се почувствате, че кашлица по-меки и храчки добри ходове.  Много от тях са вече различни отвари и хапчета за кашлица, и аз винаги използвайте превозно средство на баба си.

Аз предлагам да се опитаме околобъбречна лой кашлица: Вземане на вътрешните работи гъска или мазнини, свинско месо и добавете няколко капки масло от терпентин и бор е дори по-добре. Спред това гърдите състава и обратно, увийте найлон и внимателно опаковани един вълнен шал. Превръзката може да се проведе през цялата нощ, той загрява леко, дълбоко и кашлица бързо.

Тази процедура е като децата много повече от горчица, и помага не по-зле!

лук, репички, кашлица, сок